Ga naar de hoofdinhoud

Techgrounds wint Regiostars 2023

Met vreugde delen we het nieuws dat Techgrounds (een Kansen voor West EFRO gesteund project) de #Regiostars 2023 heeft binnengehaald voor het #EuropeanYearofSkills. In Ostrava, Tjechie werden de winnaars in het zonnetje gezet. Deze overwinning bevestigt de toewijding van Techgrounds aan het bevorderen van diversiteit en inclusie in de IT-wereld.
Dankzij het werk van Techgrounds hebben velen met diverse achtergronden geholpen om een pad naar een succesvolle IT-carrière te vinden. De missie is duidelijk: de digitale kloof overbruggen en gelijke kansen bieden in de wereld van technologie. Speciale dank aan Eurocommissaris Elisa Ferreira, de jury en de Europese Commissie, wier onmisbare steun Techgrounds heeft begeleid op deze reis. Met partners zoals Kansen voor West kan Techgrounds blijven gedijen en groeien.
Deze erkenning is een moment van vreugde, maar tegelijkertijd een herinnering aan het werk dat voor Techgrounds ligt. Samen streven we naar een toekomst waarin iedereen, ongeacht achtergrond, kan uitblinken in de technologische wereld.