JTF IJmond

Mede gestimuleerd door het Kwartiersmakersoverleg JTF en de wens vanuit de doelgroep, hebben we als beheerautoriteit een algemene pagina over JTF gepubliceerd op onze website. De teksten zijn gebaseerd op de communicatieparagraaf van het OP dat 22 maart jongsleden werd ingediend bij de EC.

Neem voor informatie contact op met steunpunt JTF IJmond

Mw. drs. V.C. van Vuuren
Steunpunt JTF ijmond
Tel. 06 22249089
vvuuren@odijmond.nl

 

JTF landingspagina

De JTF landingspagina vind je hier: JTF 2021-2027: Just Transition Fund | Subsidie en regeling | Uitvoering van Beleid (uitvoeringvanbeleidszw.nl) (daaronder vind je een tekst over de stand van zaken rond het fonds/programma en een banner die doorklikt naar de JTF Website van de Europese unie; de navigatie-items naar ‘Over’ en ‘Regelgeving’ linksbovenin de balk boven de tekst).


Over het JTF

De pagina Over het JTF bevat iets meer informatie over het fonds dan onder punt 1 beschreven. Onderaan banners naar intermediaire organisaties Kansen voor West, SNN en Stimulus: daar vraagt men subsidie aan: Over het Just Transition Fund (JTF) | JTF 2021-2027: Just Transition Fund | Uitvoering van Beleid (uitvoeringvanbeleidszw.nl)


Regelgeving

Hier vindt men de verordeningen en verderop in 2022 komen hier ook de tekst van het OP en de nationale regelgeving Regelgeving | JTF 2021-2027: Just Transition Fund | Uitvoering van Beleid (uitvoeringvanbeleidszw.nl)

De pagina’s breiden we binnenkort uit met die documenten die we als beheerautoriteit willen kunnen delen of naar
toe linken (kamerbrieven etc., die nu op de website van de Rijksoverheid staan: zie Zoeken | Rijksoverheid.nl [JTF] en zie: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/12/08/kamerbrief-middelenverdeling-nederlandse-enveloppes-efro-en-jtf .


Communicatie-activiteiten

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/just-transition-fund-jtf/agenda

 

Meer informatie en downloads EU-logo

In de brochure Het gebruik van het EU-logo in het kader van Europese programma’s 2021-2027 leest u alle aanwijzingen hoe u het EU-logo moet toepassen. De brochure kunt u openen door bovenstaande link te volgen.

Het EU-logo is digitaal beschikbaar voor online en offline toepassingen in alle formaten en kleuren, horizontaal en verticaal. Het EU-logomateriaal is uitsluitend te downloaden via de website van de Europese Unie: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/information/logos_downloadcenter (kies het gewenste logo: Medegefinancierd door de Europese Unie. Kies de gewenste taal: NL).

 

Documenten

TJTP deelregionaal hoofdstuk 2 IJmond

Transitieplan JTF IJmond

Projectideeformulier Just Transition Fund IJmond (word -zip)

 

Infographic

JTF IJmond - algemeen (pdf) of png formaat (klik hier)

Logosets JTF

logo voor kantoorgebruik en drukwerk - klik voor> zip file 15 MB

Huisstijlhandboek - pdf